top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Publieksprijs GPvdB

Totaal onverwacht hebben wij afgelopen weekend de publieksprijs gewonnen in Fascinus, Sassenheim bij de voorronde van de Grote Prijs van de Bollenstreek. Bram had zichzelf al de naam Bram "wint nooit bandwedstrijden" Gorel aangemeten, maar we moeten nu dus op zoek naar een andere. Suggesties zijn welkom. ;)

Het was een goede avond voor ons! We hebben heerlijk gespeeld en blijkbaar indruk gemaakt op nieuw publiek, want veel bekenden waren er helaas niet. Ook de jury was, ondanks dat we niet hebben gewonnen, heel erg enthousiast en positief. Helaas brak Marvin's snaar halverwege de set, waardoor zijn gitaar zodanig ontstemde dat Northern Light zonder gespeeld moest worden. Het officiële verslag luidt: "De aftrap is aan Marvin Dee, een singer-songwriter die stiekem een meerstemmige rockband is. Het zestal – inclusief twee achtergrond zangers - speelt een vijftal songs van theatrale proporties, maar zonder al te veel poespas. De stiltes die vallen tussen track A en track B worden gebruikt om de instrumenten te stemmen, niet om de stemmen van het publiek te ronselen. Muzikaal ontpopt Marvin Dee - die met zijn gevoelige, lage stem ook een uitstekende crooner was geweest - zich tot een meester der misleiding. Wat begint met harmonieuze samenzang, geluidseffecten van spelende kinderen of bekoorlijk pianospel ontaardt meestal in een bombastische rocktrack. Groots in zijn finesse is het voorlaatste nummer, wat met de dreigende bas en het onheilspellende gepingel een hoop weg heeft van Telegraph Road. Die variatie in toon en soort maakt van de set van Marvin Dee een uitermate gepolijst geheel."

"De meerderheid van de stemmen ging vanavond naar Marvin Dee. Hem zien we over twee weken terug in Katwijk, waar dan de halve finale plaats zal vinden op zaterdag 12 december en hij de strijd aan zal moeten gaan met Laura Beekman, Public Fools, Colt Nevada, Mutt Dog County en The Timers."

We hopen veel van jullie te zien op 12 december in Scum, Katwijk!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page