top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Marvin Dee Livingroom Sessions

We laten jullie natuurlijk heel graag onze eigen muziek horen, maar wij worden natuurlijk ook geïnspireerd door andere artiesten en zetten, net als jullie, graag de radio aan in de auto en zingen dan stiekem heel hard mee.

Daarom willen wij een paar nummers met jullie delen waar wij vrolijk van worden, troost bij vinden, stiekem op dansen en niet bij stil kunnen zitten. Dat is de soort muziek die wij zelf ook willen maken.

Wij presenteren daarom de Marvin Dee Livingroom Sessions: een serie van 4 covers (in een MarvinDeeMusic jasje) die we met veel plezier hebben gespeeld en opgenomen in onze eigen woonkamer. Er zullen dus in totaal 4 covers op ons YouTube kanaal verschijnen waarvan we hopen dat jullie ze mooi vinden. We hopen dat jullie zowel het origineel, als de Marvin Dee sound terug horen in elk nummer.

De eerste Livingroom Session is van het nummer Be The One, origineel van Dua Lipa. Een elektronisch nummer, nu helemaal in onze stijl met onverwachte breaks en natuurlijk meerstemmige zangarrangementen. Precies zoals jullie van ons gewend zijn. Het tweede nummer is de zeer bekende piano ballad With You van Matt Simons, maar dan zonder piano en inclusief samen-zang. Het derde nummer is 7 Years van Lukas Graham met een bijzondere rol voor ons schattige glockenspiel, wat ook een grote rol speelt in onze nieuwe single. De vierde en laatste sessie zal binnenkort uitkomen en is een mash-up van twee nummers: Stitches van Shawn Mendes en Rude van Magic!.

Kijk de video's hieronder, of via Youtube. Mocht je ze nou echt super fijn vinden, deel ze dan met je vrienden.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page