top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Marvin Dee Band - Live in Paradiso komt uit op 31 maart! Tell your friends!

Op 31 maart verschijnt ons live-album "Live in Paradiso"! Op het album komen negen tracks, waaronder 2 nog nooit eerder uitgebrachte nummers. Dit album is een belangrijk keerpunt voor ons, want: we brengen hem uit onder onze nieuwe naam: Marvin Dee Band.

Zoals jullie weten is er al lang geen sprake meer van een singer-songwriter en een band die hem begeleidt. De nummers worden gezamenlijk gearrangeerd, en de invloed van de individuele bandleden is duidelijk hoorbaar in de sound van de band. Dat is straks op het live-album ook terug te horen in de nummers die oorspronkelijk zijn uitgebracht op de ‘Devil Eyes’ EP. Die werd in 2014 ingespeeld door sessiemuzikanten, en laat daardoor een heel ander geluid horen dan waar wij nu voor staan. Door de jaren heen zijn wij gegroeid, en met ons de nummers. Onder andere Worthwhile en Hurry On zijn heel veel veranderd.

Het werd tijd om deze nummers opnieuw uit te brengen en om onze naam aan te passen omdat wij merkten dat we bij veel mensen nog steeds bekend stonden als ingetogen singer-songwriter act, terwijl we met zes man sterk een volle, stevige rock-sound produceren die de naam Marvin Dee niet langer kan dekken. Als Marvin Dee Band gaan we nu, officieel, gezamenlijk verder, en brengen wij dus het Album “Live in Paradiso” uit. Met de hulp van Willem de Bruijn (Shamrock Studio’s/Schwedt Engineering) en Sander van der Heide (Wisseloord Studio’s) hopen wij jullie een geweldige album te kunnen geven waar de pop/folk/americana invloeden van Devil Eyes samen zullen vallen met de theatrale rock sound van If Only Brief, en de sound die kenmerkend is voor de Marvin Dee Band voor het eerst duidelijk te horen zal zijn op één plaat. Weg met alle onduidelijkheid, ambiguïteit en onsamenhangende ideeën en invloeden uit ons verleden: wij zijn de Marvin Dee Band en dít is onze sound!

Het album wordt (voor nu) alleen digitaal uitgebracht, en is dus vanaf 31 maart overal te downloaden en streamen. Op dit moment zijn we super druk aan het werk in de repetitie ruimte. We werken aan nieuwe nummers, die vanaf april live te horen zullen zijn! In de tussentijd reizen Anna, Rick, Marvin en Cas de aankomende maand ook nog even de wereld rond. Anna en Rick gaan naar Zuid Afrike, Marvin naar Hamburg, en Cas naar Tanzania! Je kunt onze avonturen uiteraard volgen op instagram!

Liefs, Marvin, Rick, Quintijn, Bram, Anna en Cas


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page