top of page

Music & Events.

CREATIVE DEVELOPMENT & COACHING

KEEP IT SIMPLE.

DIVIDE AND CONQUER.

SYNERGY.

In plaats van overal goed in te willen zijn, kun je beter in één ding uitblinken en de rest delegeren.
Ik kan zelf dus totaal geen muziek maken, het zit gewoon niet in me.

Maar ik kan wel heel veel dingen

die daaromheen draaien. 

Zodat ook jij GEWELDIG kan zijn.

Als de juiste mensen de juiste taken krijgen toegewezen en in staat zijn om optimaal te functioneren, is het eindresultaat groter dan de som van de delen. Ik ben zelf meer een soort one-size-fits-all reserve onderdeel. Ik versterk de zwakke schakel, waardoor deze net zo sterk wordt als de rest.

EM Music & Events (voorheen EM Artist Management) is de zelfstandige onderneming waarmee ik probeer mijn achtergrond als cultureel antropoloog toe te passen binnen zo veel mogelijk aspecten van de culturele industrie.
 
Ik ben begonnen als boeker, maar ben inmiddels ook werkzaam als manager, promotor, label, programmeur, fondsenwerver en productie medewerker voor uiteenlopende, super gave opdrachtgevers. 
Op deze site vindt je alles over wie ik ben en wat ik doe.

Niemand is ooit ver gekomen door dingen onnodig ingewikkeld te maken. Ik ga graag terug naar de basis en ga opzoek naar de oorzaak van het probleem, zodat we het vanaf de bron kunnen oplossen. Bij voorkeur zo efficiënt mogelijk.

EvelineMarianLogo2.png

OVER MIJ.

Ik geloof in het creëren van je eigen succes. Met een master in Culturele Antropologie en geen baan in zicht, nam ik het heft in eigen handen en startte ik mijn eigen muziek-management bedrijf. EM Music & Events staat voor kwaliteit, ambitie en je eigen toekomst bouwen terwijl je trouw blijft aan wie je bent. Voor mij betekent dat voornamelijk het faciliteren van de ideeën, dromen en talenten van anderen. Daarom staat EM Music & Events voor het koesteren van talent met passie, vastberadenheid en gedrevenheid binnen elk aspect van de muziek-industrie.

Ik werk graag met creatieve genieën, die heel erg goed zijn in wat ze doen. Zelf ben ik absoluut geen genie. Ik ben nergens opmerkelijk goed in. Ik ben eerder iemand die heel veel dingen een beetje kan. Ik leer graag en snel, en dus pak ik gemakkelijk nieuwe dingen op, maar ik raak ook snel verveeld, waardoor ik me niet goed in 1 ding kan verdiepen en perfectioneren. Dat maakt mij echter een prima partner-in-crime voor zij die een vliegende-keep, spin-in-het-web, jack-of-all-trades nodig hebben - iemand die zelf zwakke schakels of gaten opmerkt en deze aanvult of invult. 

Naarmate de tijd vorderde, breidde ik mijn bedrijf dan ook uit van Boekingen en Management naar PR, Marketing, Social Media Management en low-budget Videoproductie voor beginnende muzikanten. Na een paar jaar de muziekindustrie te hebben verkend, voelde ik opnieuw de behoefte om te groeien en te leren en waagde ik me aan Event Production, waar ik klein begon als productie assistent op het International Festival of Technology (IFoT), en meer verantwoordelijkheid op mij nam als Stage Manager & Artist Handler. bij Kunsthal Live, en uiteindelijk werkzaam als Head of Stage Production / Showcaller bij TEDxDelft. Dit alles binnen een jaar of twee.

Ook nu ben ik nog altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Vorig jaar bracht ik voor het eerst een album uit als Label, startte ik een merchandise lijn en webshop, en gaf ik verschillende masterclasses en gastcolleges aan muzikanten voor o.a. Music Motion en Codarts Rotterdam. In 2020 verdiepte ik mij - na het wegvallen van evenementen en livemuziek - in Livestreams en Quarantine Sessions. 

bookings icon white.png
prsocials white.png
management white.png

MUZIKALE DIENSTEN.

video white.png
label white.png
releasesupport white.png
Waar kan ik jou mee verder helpen?

HET ONZICHTBARE BANDLID.

Before the Gig
Bookings & Management.
Ondersteuning & Coaching.

Alles wat je nodig hebt om te groeien. All-round ondersteuning voor artiesten en muzikanten die behoefte hebben aan een "onzichtbaar bandlid" - iemand die de zakelijke kant draaiende kan houden zodat zij zich kunnen richten op de muziek. 

EVENTS.

Stalpaert v d Wieleweg 21
2612 SV Delft

evi@emartistmanagement.com

Tel: +31 (0)6 21 48 18 61

Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar en inzetbaar!

 

Meer weten, neem contact op via 
Linked-In

Facebook

CONTACT.

Wil je meer weten over wie ik ben, wat ik doe en of we kunnen samenwerken? 

 

Bel mij via +31 (0)6 21 48 18 61

or vul het formulier in en dan zorgen we dat de bal gaat rollen!

Anchor 3

Dankjewel voor je bericht!

bottom of page