top of page

VIDEO PRODUCTIE.

OVER MIJ.

Ik geloof in het creëren van je eigen succes. Met een master in Culturele Antropologie en geen baan in zicht, nam ik het heft in eigen handen en startte ik mijn eigen muziek-management bedrijf. EM Music & Events staat voor kwaliteit, ambitie en je eigen toekomst bouwen terwijl je trouw blijft aan wie je bent. Voor mij betekent dat voornamelijk het faciliteren van de ideeën, dromen en talenten van anderen. Daarom staat EM Music & Events voor het koesteren van talent met passie, vastberadenheid en gedrevenheid binnen elk aspect van de muziek-industrie.

Ik werk graag met creatieve genieën, die heel erg goed zijn in wat ze doen. Zelf ben ik absoluut geen genie. Ik ben nergens opmerkelijk goed in. Ik ben eerder iemand die heel veel dingen een beetje kan. Ik leer graag en snel, en dus pak ik gemakkelijk nieuwe dingen op, maar ik raak ook snel verveeld, waardoor ik me niet goed in 1 ding kan verdiepen en perfectioneren. Dat maakt mij echter een prima partner-in-crime voor zij die een vliegende-keep, spin-in-het-web, jack-of-all-trades nodig hebben - iemand die zelf zwakke schakels of gaten opmerkt en deze aanvult of invult. 

Naarmate de tijd vorderde, breidde ik mijn bedrijf dan ook uit van Boekingen en Management naar PR, Marketing, Social Media Management en low-budget Videoproductie voor beginnende muzikanten. Na een paar jaar de muziekindustrie te hebben verkend, voelde ik opnieuw de behoefte om te groeien en te leren en waagde ik me aan Event Production, waar ik klein begon als productie assistent op het International Festival of Technology (IFoT), en meer verantwoordelijkheid op mij nam als Stage Manager & Artist Handler. bij Kunsthal Live, en uiteindelijk werkzaam als Head of Stage Production / Showcaller bij TEDxDelft. Dit alles binnen een jaar of twee.

Ook nu ben ik nog altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Vorig jaar bracht ik voor het eerst een album uit als Label, startte ik een merchandise lijn en webshop, en gaf ik verschillende masterclasses en gastcolleges aan muzikanten voor o.a. Music Motion en Codarts Rotterdam. In 2020 verdiepte ik mij - na het wegvallen van evenementen en livemuziek - in Livestreams en Quarantine Sessions. 

bottom of page