top of page

PR & SOCIAL MEDIA.

CLIENTS.
Marvin Dee Band
MDBred2019c.jpg

Art-Rock/Americana met een poppy Nederlands randje, vooral te herkennen aan de meerstemmige zangarrangementen. 

Voor MDB beheer ik al 8 jaar de social media, website, nieuwsbrief, pers-promotie en andere communicatie gerelateerde taken.

Highlight Festival Delft
highlight.jpg

Bij Highlight Delft ontdek je installaties op het raakvlak van kunst en technologie, verspreid over een route met unieke locaties Delft. 

Voor Highlight Festival Delft schrijf ik teksten over de kunstwerken en kunstenaars in het Engels en Nederlands voor gebruik op de website en langs de routes.

STECK podium - club - bar
steck.png

Poppodium, club en bar met live en DJ programmering. 

Voor STECK werkte ik 4 jaar lang als PR medewerker. Ik was verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrief, ticketing en social media.

Maxazine & Rockmuzine
maxazine-logo.jpg

Maxazine is het online muziekmagazine van Nederland en ver daarbuiten. Maxazine wordt gemaakt voor en door muziekfanaten, en biedt naast nieuws CD-recensies, concertverslagen, prijsvragen, interviews, en meer. 

SERVICES.
Image by Markus Winkler

NIEUWSBRIEF

Onderhoud contact met je fans.

Met een periodieke nieuwsbrief houd je je klanten, fans en volgers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en acties. Alleen hulp met opstarten, of liever alles uit handen geven? I'm your girl!

Vanaf:

€50

iphone

SOCIAL MEDIA

Goede zichtbaarheid en content versterkt jouw merk en helpt je te groeien.

Via social media onderhoudt je de relatie met bestaande fans/klanten en bereik je nieuwe mensen - helemaal organisch of met behulp van betaalde advertenties.

Vanaf:

€100

On Stage

PERS & PROMO

Hoe bereik ik Radio, Blogs, Playlists etc en wordt ik ontdekt?

Van een simpel persbericht tot uitgebreide marketing campagnes, pluggers en perspromotie - zorg dat de wereld weet wat jij te zeggen hebt!

Vanaf:

€50

bottom of page