top of page

RELEASE SUPPORT.

Ligt je Single/EP/Album helemaal klaar en wil je hem uit gaan brengen?
Haal het maximale uit je release met een goed release-plan!
Begin ruim van te voren met de promotie (4 maanden) en plan een mooie release show of tour
in de steden waar jouw fans zich bevinden. Verspreid het nieuws met betaalde advertenties
op social media en verstuur een nieuwsbrief naar je fans. Ik help je graag verder!
24862192_2055009344513117_32973434809031

CROWDFUNDING

Haal geld op voor de opnames

Wil je een album gaan opnemen maar heb je nog niet genoeg geld voor de opnames, het drukwerk en de promotie? Haal geld op met een crowdfunding campagne!

Crowdfunding kan een effectieve manier zijn om je release te bekostigen, maar let wel op dat je geen tegenprestaties belooft die je niet kan leveren. Crowdfunding is GEEN gratis geld. Het is hard werken en er zijn geen garanties.

 

Hulp nodig met het vinden van het juiste platform en de juiste partners, bij het opzetten van je pagina, het verzinnen van tegenprestaties en het maken van content? Let me know! In 2017 haalde ik maar liefst 8800 euro op via een campagne op Voordekunst!

15319290_1537657279581662_15775879055803

RADIO & PLAYLISTS

Bereik de juiste mensen

Als je muziek op de radio gedraaid wordt, of in een grote playlist staat dan bereik je een potentieel miljoenen publiek. Doorbreken lijkt dan nog maar een kwestie van tijd.

Maar deze grote kanalen stellen hoge eisen en zijn best lastig te bereiken. Wil je toch een kans wagen? Dan kan je bijvoorbeeld een plugger inhuren, of zelf contact opzoeken met playlisters en radio makers. 

Hulp nodig om op gang te komen of bij het zoeken van de juiste partner? Ik heb een groot netwerk van relevante professionals en er zit er vast eentje tussen die bij jou past!

oor.jpg

PERS PROMOTIE

Vertel de wereld over jouw release

Bereik bekende bladen, blogs en websites en laat ze jouw muziek recenseren, verloten of delen. Zo bereik je nieuw publiek en heb je straks een paar mooie quotes over je release die je weer kan delen met programmeurs als je op tour wil. 

De grote, Nationale kranten, websites en tijdschriften zijn lastiger bereikbaar, omdat je concurreert met ALLE nationale en internationale releases. Begin dus klein en ga op zoek naar blogs en websites die zich specifiek richten op opkomend talent of muziek in jouw genre.

 

Op die manier vergoot je je kansen om opgepikt te worden en bereik je een publiek waarvan je al weet dat ze interesse hebben in vergelijkbare muziek. 

3B7A8971.jpg

RELEASE SHOW

Deel je release live met fans.

Je kan natuurlijk pas echt genieten van je release als je je nieuwe muziek live mag spelen voor een volle zaal fans. Weet je niet zo goed hoe je een zaal kan benaderen hierover, of welke zaal het beste past? Geen probleem.

 

Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 300 shows gepland, inclusief meerdere Single, EP en Album releases, voorprogramma's en tours in het buitenland!

 

Samen vinden we het podium dat het beste bij jou past!

bottom of page