top of page

Boris maakt zijn comeback in 't Paard van Troje

Zaterdag stond Boris in de kleine zaal van het Paard van Troje voor alweer de vijfde show van zijn Comeback Tour. Ruim een kwartier te laat komen de bandleden van Boris het podium op. De zaal was goed gevuld en inmiddels misschien een klein beetje ongeduldig geworden. Niet door dat kwartiertje waarschijnlijk, maar omdat ze al zo lang wachtten om Boris weer live te zien. Boris heeft een hoop meegemaakt en dat liet hij ook zeker merken. De impact van de gebeurtenissen rondom zijn oude management hebben Boris sterk beïnvloed, en dat liet hij ook vanavond zien en horen.

De set begon daardoor wat timide en tijdens de opener ‘Blame The Song’ en opvolger ‘Wanna Roll’ klonk Boris niet helemaal zelfverzekerd en zijn zang kwam niet moeiteloos over, zoals we wel van een zanger als Boris zouden verwachten. Pas bij het derde nummer vond Boris zijn flow en begon de show te leven. Het bleef toch erg braaf en zowel Boris als zijn bandleden kwamen wat nonchalant over, alsof ze er nog niet echt plezier in hadden.

Halverwege sloeg de set echter om. Boris vertelde openhartig over het verleden en hoe dankbaar hij is dat hij eindelijk weer op het podium mag staan voor zulk geweldig publiek om zijn muziek weer te delen. Hij biedt zijn excuses aan voor de trage start van de avond, “We begonnen wat melancholiek, sorry daarvoor, maar ik wil dat gewoon heel graag met jullie delen. We’re just getting started, and we’re only going up from here!” Het daar op volgende nummer ‘The Addict’ liet Boris weer van zijn beste kant zien. Zijn ad libs werden zelfverzekerder, vloeiender en daarmee veel sterker. Zijn energie veranderde en zowel de zaal als de band achter hem merkten op dat er iets zichtbaar gebeurde met Boris: hij was terug.

Lees hier het volledige verslag: http://www.maxazine.nl/2017/03/06/boris-maakt-comeback-paard-troje/

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page